Exterminus, Voluntari

actualizat în 30 iulie 2018

Orar cu publicul

miercuriMiDeschis non stop
joiJDeschis non stop
vineriVDeschis non stop
sâmbătăSDeschis non stop
duminicăDDeschis non stop
luniLDeschis non stop
marţiMaDeschis non stop

In minim 2 ore de la preluarea comenzii

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J23/964/2006
CIF
18673034
Număr de angajați
2
S.I.C
8129 - Alte activitati de curatenie

Descriere

Echipa de profesionisti ofera servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie non stop in Bucuresti si Ilfov.Toate serviciile sunt disponibile in minim 2 ore de la apel.Indiferent de problema pe care o intampinati in combaterea daunatorilor, suntem la un apel distanta si va ajutam.Sunati acum!


Profil lung
Datorita cererii de piata, In anul 2006 a fost infiintata compania Exterminus, fiind condusa cu mult profesionalism de specialisti cu o experienta de peste 22 ani in servicii DDD.
Astazi compania ofera servicii profesionale de cea mai buna calitate, folosind in procesul de activitate atat personal calificat si permanent instruit, cat si substante avizate de Ministerul Sanatatii si tehnologii de lucru din ultima generatie.
Dispunem de aparatura necesara, pentru efectuarea serviciilor ddd, in cea mai buna siguranta .
Efectuam cu succes dezinsectia impotriva insectelor de discomfort precum : gandaci de bucatarie, purici, plosnita de pat, paduchi, paianjeni, furnici etc.
Suntem permanent pregatiti si gata de interventie impotriva rozatoarelor, soareci si sobolani cu substante raticide, capcane mecanice, custi speciale, momeli gata preparate, blocuri parafinate etc.
Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor nostrii pe care le gestionam cu responsabilitate .Suntem promti si discreti in tot ceea ce facem .
Ne adaptam tuturor solicitarilor si elaboram o strategie personalizata pentru fiecare client, in functie de natura serviciului prestat cat si gradul de infestare cu vectori, deoarece nu exista doua lucrari la fel, fiecare fiind unica in felul ei.
Combatem si prevenim eficient raspandirea insectelor, rozatoarelor si a germenilor patogeni, surse permanente de pagube materiale si boli.
Daca am reusit sa va convingem, putem colabora .Serviciile DDD sunt efectuate in baza unui contract de prestari servicii, care poate fii incheiat pentru o perioada de minim un an .
Suntem exigenti in ceea ce facem si oferim garantie pentru toate serviciile prestate.
Cuvinte cheie:
Dezinfectie deratizare, Dezinsectie plosnite, Deratizare sobolani, Dezinsectie tantari, Firme deratizare, Deratizare scoli, Dezinsectie spatii comerciale, Firme dezinsectie, Deratizare gradinite, Deratizare hale, Deratizare spitale, Dezinsectie blocuri, Dezinsectie gradini, Dezinsectie gradinite, Dezinsectie parcuri, Dezinsectie restaurante, Dezinsectie scoli, Dezinsectie spitale, Deratizare baruri, Deratizare birouri, Deratizare blocuri, Deratizare cabinete medicale, Deratizare cinematografe, Deratizare dezinsectie, Deratizare gradini, Deratizare non stop, Deratizare parcuri, Deratizare sali de spectacol, Deratizare spatii verzi dezinsectie case, Dezinfectie dezinsectie, Dezinsectie baruri, Dezinsectie birouri, Dezinsectie cabinete medicale, Dezinsectie cinematografe, Dezinsectie dezinfectie, Dezinsectie gandaci de bucatarie, Dezinsectie hale, Dezinsectie non stop, Dezinsectie sali de spectacol, Eratizare restaurante, Servicii deratizare case
Servicii
Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare, Productie lenjerii de pat
Localităţi servite
Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Prahova
Limbi străine vorbite
Romana
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
Exterminus apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Exterminus!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Mihai Musta
VÂNZĂRI

Trimite mesaj

0752886326

0752886326

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Şoseaua Bucuresti-Ploiesti Nr. 17
  013682  Bucureşti
  021 233 2167
 2. Strada Borsa Nr. 35
  014177  Bucureşti
  0722.528.736
 3. Str. Gherghitei nr. 60
    Bucureşti
  0771111731
 4. B-Dul. Aviatorilor Cam 1 Nr. 71
  011855  Bucureşti
  +40 31 424 8163
 5. Mihai Spătaru Nr. 8
  023451  Bucureşti
  072 144 5492
 6. Strada Ioan Bianu Nr. 45
  011091  Bucureşti
  021 222 5183
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere